O nama

Elektroinstalaterski obrt TM elektroinstalacije osnovan je 1992. godine i u početku je, uz vlasnika Miroslava Tremskog, imao samo jednog djelatnika. Dugogodišnjim radom i stalnim napredovanjem širio se i posao, što je iziskivalo povećanje broja djelatnika pa ih je sad zaposleno više od 20. Trenutno djelujemo u malom prostoru Ulici Nikole Tesle, no počeli smo izgradnju hale u poslovnoj zoni Dravska u Koprivnici. 

Djelatnici su podijeljeni u nekoliko timova od kojih svaki ima stručno obrazovanog voditelja. Visoko mjesto u upravljanju zauzima briga o obrazovanju i stručnom osposobljavanju voditelja timova kao i tima u cijelosti. Vrlo dobro surađujemo s Obrtničkom školom Koprivnica čiji se učenici školuju i izučavaju zanat kod nas kako bi bili što bolje pripremljeni za daljnji rad. Većina tih učenika nakon školovanja postali su djelatnici Tm elektroinstalacija. Povećanjem posla i izvođenjem instalacije na velikim projektima došlo je do potrebe za stručnijim kadrom i uvođenjem noviteta u njihove redove. Zapošljavanjem fakultetski obrazovanih osoba dobili smo licencu za izvođenje radova na građevinama I, II, III, IV stupnja zahtjevnosti u lipnju 2008. godine, a u postupku obrade je i zahtjev o ISO kvaliteti 9001/2000. 

Od mnoštva objekata koje smo izradili i rekonstruirali, dva su ušla u natjecanje za najznačajniju nagradu za arhitekturu „Miles van der Rohe“, Barcelona 2009. U Hrvatskoj je uz nekolicinu ostalih ušla i Gimnazija i sportska dvorana Fran Galović te Sportska dvorana Bale u Balama. Neke od ostalih projekata možete pogledati na sljedećim slikama. 

Naše dugogodišnje iskustvo jamči vam stručnu izradu svih elektroinstalacija. Ljubaznošću i stručnošću u izvođenju radova nastojimo da svaki od naših klijenata bude zadovoljan.